Recept: Marshmellows van verveine uit Koken met Van Boven

Your video will begin in 6

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by youvid
0 Views
Hoe maak je marshmellows van verveine? Yvette van Boven legt uit hoe je zelf marshmellows van verveine maakt, heerlijk voor bij de thee. Dit recept komt uit de aflevering "Koken met bloemen" van Koken met Van Boven waarin Yvette van Boven een bloemrijke high tea geeft. #kmvb
De ingrediënten van het recept vind je op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven.
Op deze website vindt je veel meer recepten van Koken met van Boven.

over Yvette van Boven:
Yvette van Boven, geboren in Ierland, woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is foodstylist, grafisch vormgever, columnist, maar vooral kok. Na het eerste seizoen van Koken met Van Boven volgde een vierdelige Kerstspecial en het onvermijdelijke tweede seizoen. Alle afleveringen zijn op deze website terug te kijken en natuurlijk vind je hier ook alle recepten en kookvideo's zodat je zelf thuis aan de slag kunt met de recepten uit het programma.

In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haalt bij telers, boeren, vissers of jonge ondernemers die zich hebben toegelegd op duurzaam produceren en innovatieve oplossingen.
Per aflevering staat er één hoofdingrediënt centraal waar Yvette tijdens het programma een aantal gerechten van maakt.
Kijk voor meer recepten en alle afleveringen op http://www.vpro.nl/kokenmetvanboven

VPRO: https://www.youtube.com/channel/UCbx4twDD-hVLdXFSqWiRUng

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment